top of page
  • Foto van schrijverLoyalbee

Vereenvoudig uw winkelervaring!

Met de opkomst van digitale technologieën is het traditionele gebruik van fysieke loyaliteitskaarten langzaam aan het verdwijnen. Vandaag de dag maken veel winkels gebruik van digitale loyaliteitsprogramma's die klanten belonen voor hun trouw en frequente aankopen.


In deze blog gaan we dieper in op het gebruik van loyaltykaarten in de Apple Wallet en Android Wallet en hoe deze digitale portemonnees uw winkelervaring kunnen vereenvoudigen.

Een portemonnee vol met spaarkaarten wordt gezien als een ergernis. Dit kan gemakkelijker en efficiënter.

Nu het smartphone gebruik groter is dan ooit tevoren, is mobiele marketing de #1 manier geworden om uw doelgroep te bereiken. Terwijl digitale marketing in zijn geheel is toegenomen, is mobiele marketing de top keuze voor professionele marketeers en groeiende vernieuwende bedrijven.


Voordelen van loyaltykaarten in digitale Wallets


Apple Wallet , Android Wallet en Google Wallet zijn digitale portemonnees die op smartphones worden gebruikt om diverse kaarten, waaronder loyaltykaarten, coupons, tickets en betalingskaarten, op te slaan. Ze bieden een handige en georganiseerde manier om al uw digitale kaarten op één plek te bewaren.


Digitale Wallets bieden diverse voordelen voor de gebruiker maar ook voor winkeleigenaren.

  • Geen fysieke kaarten meer: Door loyaltykaarten in de digitale Wallets te bewaren, hoeft u geen zorgen te maken over het meenemen of verliezen van uw fysieke kaarten. Alles is toegankelijk via uw smartphone.

  • Gemakkelijke toegang: Met één tik opent u uw digitale Wallet en heeft u direct toegang tot al uw loyaltykaarten. Dit bespaart u tijd bij het zoeken naar de juiste kaart in uw portemonnee.

  • Georganiseerde winkelervaring: Digitale Wallets stellen u in staat om uw kaarten op categorie of winkel te ordenen. U kunt zelfs meldingen instellen voor speciale aanbiedingen of herinneringen voor het gebruik van uw loyaltykaarten.

  • Ruimtebesparing: Door het verminderen van het aantal fysieke kaarten in uw portemonnee, maakt u ruimte vrij voor andere benodigdheden.

  • Duurzaamheid: Het gebruik van digitale loyaltykaarten draagt bij aan het verminderen van het papierafval dat gepaard gaat met traditionele fysieke kaarten.

 

Personaliseer de inhoud van elke Wallet pas


Zeg vaarwel tegen onpersoonlijke en generieke plastic kaarten. Met mobiele Wallets personaliseert u uw passen en werkt u ze bij met nieuwe inhoud of loyaliteitsgerelateerde gegevens. Laat uw gasten zien dat ze meer zijn dan een nummer in uw database!

Gepersonaliseerde Wallet passen en pushberichten zorgen voor een soepelere klantervaring en versterken de klantrelatie. Zorg voor interessante acties en gepersonaliseerde informatie

waardoor u bovenaan de lijst van uw gasten blijft staan.Digitale loyaltykaarten in de Apple & Android Wallet
 

Laat jouw bedrijf groeien met mobiele marketing


Met de mogelijkheid om naamsbekendheid te vergroten, betrokkenheid te vereenvoudigen en zelfs verkoop te genereren, kan mobiele marketing uw bedrijfsprestaties transformeren. Naarmate meer bedrijven de vruchten beginnen te plukken van mobiele marketing, is het belangrijk om te begrijpen waarom het essentieel is in het huidige digitale landschap.


Wij bij LOYALBEE willen u ondersteunen door het creëren van wereldklasse mobiele betrokkenheid.Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page